Wednesday, June 8, 2011

terasa hati

aku bukan apa tau,aku terasa gila tgk die berbual dgn budak lain. pergh,sumpah jeles gila babi. aku tk tau apesal. tp nk buat mcm mana kan aku mcm tu la. aku tk berani nk berterus terang. aku ni jenis yg suka simpan. tp hakikat nyer mmg aku sedih gila, aku rasa aku je yg over. mcm gampang,aku pon tk tahu tiba tiba je seronok kawan dgn dia, padahal belom couple lg. ini je aku nk luahkan.

Saturday, January 15, 2011

JANUARY 2011

Sekolah sudah bermula,ramai yg sudah membuat azam baru. Tahun ni aku nk focus dalam Spm. aku dah form 5,mungkin semakin busy la. Itu yg susah tu. Tp nk buat macam mana kan,terpaksa jugak. Untuk masa dpn. aku malas sebenarnya nak nk type panjang2 ni. Cukup la byk ni,ok. Assalamualaikum.

p/s : aku tak ada idea

Friday, May 28, 2010

apabila musim periksa,tiada gelak ketawa.

skrang nh musim periksa,dgn merepek repek ape tah aku jwb dalam kertas periksa aku pon xtau. pergh,mmg pecah gler kepala otak. dah naek f4 nh rasa byk kerje nk kene buat. karangan pon dah semakin panjang. masaPMR sume objektif. Sekarang amek kau,kene tambah Esei lagi. pergh,payah beb. ok la,aku dah lama xbukak blog nh. So mls la nk post panjang2. tgn aku dah lenguh dah nh. ok,salam.

P/S : prince of persia best,

Thursday, March 4, 2010

Kamilah Juara

Copper Crapper - Toilet Bowl Winner Pictures, Images and Photos
Trophy kemenangan


Haha,aku gembira sgt hr nh sebab rumah sukan aku menjadi juara bola sepak! Bangga gler beb. Aku pon bru jer masok skola tuh. Walaupon memenatkan tp xsia2 usaha kami semua,haha. Tp kan match pg td payah gler. Ktorng maen liga,so xde la final. Aku ingt ada final au,first game ktorng kalah ngn umah kuning. Rumah kuning hebat gler,susah nk kalahkan. Mmg bengang gler la en. Pastuh last 2 games ktorng mng. ktorng sama mata dgn umah kuning tp kuning ada lg satu perlawanan menentukan sapa dpt tempat pertama ngn kedua. Last game dorng lwn dgn umah merah. Umah merah hebat gak,penjaga goal die hebat. Haha,bolos 3 jer. Ktorng sokong umah merah gler2! Menjerit terlolong macam org gler. Haha,last skali umah merah mng. 2-0,ktorng bapak gembira gler. Akhirnye ktorng mng. Mata umah kuning ngn biru sama au! Tp yg membezakan ialah goal!

P/S : urgh,Last game second half aku xdpt maen sebab kaki aku kejang! Haha,bpk rugi.
Tp yg penting kami mng :)

Saturday, February 27, 2010

benci!

xde apa yg perlu dibencikan,haha. Cume kerje rumah bertimbun. AAAAARRRGGHH,bpk tension gler aku. Dah la tgh demam nh,nanti nk bg alasan takot cikgu xterima pulak. Perdagangan,sejarah,science,bahasa arab tinggi. UURRRGGHH. Byk gler doh,asl bg siket sgt cikgu? Bg lah lg. HAHA,yg nh pon aku xboleh nk siapkan. Lg nk suruh cikgu kasik byk2,boleh mati aku. Ceh,lebeyh2 plak en. By the way,aku nk mintak maaf kat Propaganda sebab xdtg ke parti hari jadi Hussein. Aku demam la,sorie. Especially Untuk Abdullah bin Shahriman(DE). Die dah memerah otak dah untuk hari jadi usen,yg laen aku xtau la. Tp aku tgk De sorng je,kesian kau. Nanti bile aku dok keramat balek kte bincang sama2 ea. HAHA

Saturday, February 20, 2010

Sukan tahunan 2006

Photobucket


Ini adalah cter ketika mana aku time darjah 6. tahun tuh la bg aku paling best,byk kenangan pahit dan manis bersama kawan2. Kebetulan tahun 2006 aku jadi OLAHRAGAWAN. So lg hepy la aku en,pingat bertimbun. Tp bila masok ke alam sekolah menengah pingat berkurangan. Banyak lg pesaing2 yg hebat. Tak lupa kepada AHMAD YUSRI pesaing terdekat aku. Masa sukan tahunan hr tuh dia boleh pengsan pulak. haha. Aku nk ceritakan masa UCHIE pengsan tuh,ramai budak2 dtg kat die. Habes uchie xdpt udara la,budak2 yg laen sume bau palat2. haha. Ada sorng budak nh,die ckp dekat kwn die. Budak nh darjah 2,xtau apa2 lg kan. Die ckp. "weyh,ada org mati la" hahaha,aku tergelak gler. Aku ckp "adek,abg tuh bukan mati. Dia cuma pengsan sahaja sebab penat sgt. Amek sume acara lumba lari sapa suruh. pdn muka kau uchie pengsan. haha. Masa yg ditunggu tunggu dah tiba. Sume berdebar debar,rumah apa yg akan mng. Akhirnya rumah aku terpaksa akur. Rumah hijau mng keseluruhan,xsilap aku la. Rumah biru no 2. rumah merah 3 dan rumah kuning last skali. HUSSEIN pon dgn bangganya mengambil trophy tuh. Maklumlah Ketua rumah. Gembira gler die haha. Xpe bg peluang,haha. padahal dah kalah,so. Sampai sini sajala cerita nyer.


P/S : Aku xkesah sgt,janji aku dpt byk pingat dan jd OLAHRAGAWAN

Friday, February 19, 2010

Mereka sahabat ku

Photobucket



kwn ku,sahabat ku selamanya. Merekalah kwn ku dari kecik,mereka lah selalu menolong aku ketika apa jua keadaan. Walaupon aku rasa malu jugak ngn dorng,aku anggap dorng kwn terbaik aku la. Susah nk carik mereka2 yg macam nh,dpt memahami hati dan budi masing2. Aku rindu gler kat dorng,maklumlah aku nh skola laen2 ngn dorng,so kalo nk berjumpa maybe susah cket la. Aku 2 tahun masok asrama,xdpt nk lepak ngn dorng. Tahun nh aku aku dah skolah balik hari. Maybe aku pindah bulan 3 nh,dok keramat balek. gembira gler hati aku walaupon umah tuh xseberapa kan. Kalau aku dok umah baru nh susah cket nk jumpe dorng. Maklumlah xde kenderaan nk hantarkan. Bas pon xde sgt,rumah hulu. Hulu Langat,haha. Nh la masanyer,kalau dorng ajak aku keluar InsyaAllah aku pergi dgn sepantasnya.

P/S : Sorie geng,selama nh korng ajak aku keluar aku xdpt pergi. Contohnyer time futsal,birthday korng. Aku mintak maaf byk2 :(